Close

 

Welkom bij het Steunpoint van StraatGeluidHome.nl 

 

Dit is een plek om contact te zoeken met elkaar. In deze  periode waarin je veel thuis bent, kan het zijn dat je behoeften hebt om met iemand in contact te zijn.

Of dat je op zoek bent naar steun omdat dit een pittige tijd kan zijn.

Hier vind je verschillende mogelijkheden en manieren om in contact te komen.

Je kan direct in contact treden met StraatGeluid,

Team StraatGeluid beschikt over een vertrouwenspersoon die met alle liefde jouw vraag of verzoek in behandeling neemt.

 

RCO de Hoofdzaak is een organisatie van ervaringsdeskundigen, zij hebben veelal op de plek gestaan waar jij als jongeren nu staat.

Daarom kunnen zij juist gepaste ondersteuning bieden. Bij Team StraatGeluid hebben wij E.J., hij is opgeleid als evaring-deskundigen bij RCO de Hoofdzaak.

 

AKJ is een organisatie die klaar staat voor de jongeren.

Zij ondersteunen de jongeren wanneer er een klacht is en koppelen je aan een vertrouwenspersoon die in samenspraak met  jou een eventuele klacht behandelt.

 

 

RCO de hoofdzaak
RCO de hoofdzaak#Ervaringsdeskundige
Read More
RCO de Hoofdzaak: Wij zijn jongeren in en uit Alkmaar met een gevulde rugzak aan levenservaring in de jeugdzorg, verslavingszorg of maatschappelijke opvang. Met onze eigen ervaring en gevulde rugzak bieden wij steun voor de Alkmaarse jongeren die te maken hebben met de jeugdzorg, verslavingszorg of maatschappelijke opvang. (druk bovenaan op de blauwe link)
AKJ
AKJ#Durftevragen
Read More
Samen met vertrouwen verder in de jeugdhulp Dat is waarom wij er zijn. Als je niet thuis woont heb je al heel wat meegemaakt. Soms gaan dingen toch anders dan je denkt. Je begrijpt het niet. Of je bent het er niet mee eens. Dan zoeken wij het met jou uit. (druk bovenaan op de blauwe link)
Face to Face liever via telefoon?
Face to Face liever via telefoon?#MagAltijd!
Read More
Ook Team StraatGeluid is altijd bereikbaar voor ouders en jongeren. Vrijblijvend kan er altijd contact gezocht worden, je verzoek wordt behandeld door de vertrouwenspersoon van StraatGeluid die waar wenselijk contact met je opzoekt.(druk bovenaan op de blauwe link)
Share on whatsapp
delen via WhatsApp
Share on twitter
delen via Twitter
Share on facebook
delen via Facebook
Share on linkedin
delen via LinkIn