Close
WhatsApp Image 2020-04-03 at 13.40.05 (1)

 

Online Cursussen

 

In de omgeving van online-cursussen zie je een aantal links naar websites waar je vervolgens verschillende cursussen kan volgen. Er zitten enorm verschillende cursussen tussen, kijk het eens door en volg er zo veel mogelijk die jij interessant vindt.

Wist je dat je dat wanneer je bepaalde cursussen hebt gevolg en je het dus onder de knie hebt, dat je dit op je CV kan zetten. Denk bijvoorbeeld aan words of powerpoint cursussen.

 

Share on whatsapp
delen via WhatsApp
Share on twitter
delen via Twitter
Share on facebook
delen via Facebook
Share on linkedin
delen via LinkedIN
Do & Learn
Do & Learnbecreativenow.nl/tips/jongeren/do-learn
Read More
Do & Learn Hieronder allemaal 'doe', creatieve en leertips om lekker bezig te blijven! Druk bovenaan op de blauwe link! voor meer info.
Learntogether
Learntogetherstudytube.nl
Read More
Het coronavirus stelt ons allemaal op de proef, maar biedt ook kansen. Om jezelf verder te ontwikkelen bijvoorbeeld. Of een keer iets nieuws te leren. Het is juist in deze onzekere tijden goed om je bij- of om te scholen en aan je skills te werken. Omdat we daar graag ons steentje aan bijdragen, lanceert Studytube de Online Academy ‘Learn Together’, waarin iedereen tot eind april gratis terecht kan voor meer dan 250 online trainingen en 500 microlearnings. Dit doen we samen met onze experts. Van 'Excel 365 – Basisvaardigheden', 'Ongestoord werken online' tot 'Omgaan met tegenslagen’, het zit er allemaal in. Druk bovenaan op de blauwe link! Maak je account aan en volg je eerste gratis training vandaag nog. Happy learning!
Maak je eigen game
Maak je eigen gameKlokhuis NPO3
Read More
Zapp en Het Klokhuis geeft op deze site de mogelijkheid om je eigen game samen te stellen. Dit blijkt op deze manier helemaal niet zo moeilijk te zijn als je zou denken, dit kan jij ook. Maak een account aan en ontwerp je eigen game, deel je het met ons dan kunnen wij het ook spelen. (Druk bovenaan op de blauwe link)
Klokhuis Masterclass
Klokhuis MasterclassNPO3
Read More
Wat is de Klokhuis Masterclass? Escaperoom maken in huis? Je eerste game bouwen? Een originele Varkentje Rund tekenen? In de bijzondere weken die gaan komen weten we één ding: alle jongeren en kinderen van Nederland zitten thuis en hebben heel veel...TIJD! Hoe ga je die tijd vullen? Doe mee aan de Klokhuis Masterclasses! Je maakt dingen waar je anders nooit aan was begonnen, en leert dingen die je anders nooit had begrepen. Elke dag gaan we om 15:30 uur live op het hetklokhuis.nl waar een Klokhuispresentator vanuit zijn/haar huis een creatieve opdracht geeft die uitgevoerd kan worden met spullen die iedereen in huis heeft.
Previous
Next
3D tekenen in stappen voor beginners
3D tekenen in stappen voor beginnersAtelier Lineke
Read More
Dit super 3D effect is veel makkelijker om te maken dan je zou denken en het enige wat je daar voor nodig hebt zijn 3 kleurpotloden! Dit Gat of Ravijn is speciaal voor kinderen en beginners die het leuk vinden om 3d te leren tekenen. Heel veel plezier! (Druk bovenaan op de blauwe link)
Soofos
Soofos8 gratis online cursussen
Read More
Een online cursus volgen is een leuke en effectieve manier om iets nieuws te leren. Door gebruik te maken van video’s, opdrachten en teksten kun je snel iets nieuws leren. Op je eigen tempo kun je nieuwe skills leren die je kunt gebruiken in het dagelijks leven. (Druk bovenaan op de blauwe link) Aanmelden is gratis!
OOG, NEUS en MOND tekenen
OOG, NEUS en MOND tekenenDrawing with Lineke Lijn
Read More
Deze tekenles is speciaal voor degene die moeite hebben met het tekenen van een realistisch gezicht. Het is een op een opgenomen, dus zonder enige versnelling. Ideaal voor beginners! We tekenen zeer gedetailleerd het oog, de mond en de neus Heel veel succes en plezier hiermee! (Druk bovenaan op de blauwe link)
Online Zangles: Op warm oefeningen
Online Zangles: Op warm oefeningen Online Zangschool
Read More
Een paar voorbeelden van op warm oefeningen. Online Zangles op de Online Zangschool. Zanglessen via Skype, internet. Online zanglessen vanuit je eigen woonkamer. (Druk bovenaan op de blauwe link)
Online Zangles: Zuiver leren zingen
Online Zangles: Zuiver leren zingenOnlineZangschool
Read More
Vals zingen, zuiver zingen, online zangschool, online zangles, gratis zangles, zangtips, ik zing vals, beter leren zingen, tips, zo zing je zuiver, hoe zing je zuiver, toon houden, zuiverheid, zangtechniek. (Druk bovenaan op de blauwe link)
Making Hard Trap Beats For FREE Online W/ Soundtrap
Making Hard Trap Beats For FREE Online W/ SoundtrapSharpe
Read More
Leer gratis online beats maken met Sharpe. (Druk bovenaan op de blauwe link)
Yogales voor beginners
Yogales voor beginnersYoga Magazine
Read More
Is yoga nieuw voor je? Doe deze oefeningen mee. Met deze rustige beginnersles breng je je hele lichaam op gang. Doe Twists, Kat-Koe-houdingen, de Neerwaartse Hond, Krijgers en de Zonnegroet mee. Myrna legt de houdingen stap voor stap uit. Online training: Yoga voor beginners Met Myrna maakten we de online training Yoga voor beginners. Leer wat yoga is en wat het voor je kan doen en oefen de Zonnegroet en de belangrijkste staande, zittende en liggende houdingen. Aan de hand van 14 video’s leer je in je eigen tempo hoe jij yoga kunt toepassen in jouw dagelijks leven en hoe je yoga veilig thuis kunt doen.