Close
WhatsApp Image 2020-04-03 at 13.40.05 (1)

 

Welkom bij de Banenplein van StraatGeluidHome voor zowel betaald als vrijwilligers werk.

 

Misschien zie je werken nu even niet zitten in deze periode maar hou het vooral in de gaten ook na Coronatijd!

Hieronder vind je aantal betaalde banen in de regio Alkmaar. (valt het buiten jou regio helpen wij je graag met zoeken jou in de buurt)

Mocht jij ondersteuning nodig hebben bij het samenstellen van je CV, sollicitatiebrief of het voeren van een sollicitatiegesprek.

Vraag dit gerust aan Team StraatGeluid en wij helpen jou graag hiermee!

Samen met andere zorgpartners zoals Haltewerk en Agros ondersteunen wij jou graag in het zoeken naar een baan.

                                       

Share on whatsapp
delen via WhatsApp
Share on twitter
delen via Twitter
Share on facebook
delen via Facebook
Share on linkedin
delen via LinkedIN
Lidl
LidlHulpkracht Alkmaar
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
Als hulpkracht bij Lidl heb je een afwisselende baan, want wij maken van jou een echte allrounder. Je vult de schappen aan met artikelen uit het magazijn. Je weet precies waar alles staat, en zorgt er zo voor dat klanten nooit misgrijpen. Je let erop dat de winkel schoon en opgeruimd is en helpt klanten als ze een vraag hebben. Achter de kassa reken je vlot en correct af, zodat elke klant tevreden de winkel uitgaat. Maar waar je ook aan de slag bent, jij doet belangrijk werk: zorgen voor tevreden klanten en een prettige winkel.
Kruidvat
Kruidvat vakkenvuller
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen producten hoeven te missen? Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent? Ben jij een scholier of student die naast zijn of haar opleiding goed wil bijverdienen met een bijbaan als vulploegmedewerker of vakkenvuller? Word dan Vakkenvuller bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? (Druk bovenaan op de blauwe link)
Jumbo
Jumbo Alkmaar Muiderwaard, Verkoopmedewerker Brood
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
Als verkoopmedewerker brood maak je het onze klanten voor 100% naar de zin. Samen met je collega’s stel je de klanten centraal en doe je je uiterste best om hun wensen te vervullen. Je zorgt dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn. Dat ze perfect gepresenteerd worden. En dat je weet wat elk product inhoudt. (Druk bovenaan op de blauwe link)
Jumbo
JumboAlkmaar Muiderwaard, Verkoopmedewerker Vleeswaren/Kaas
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
Als verkoopmedewerker Vleeswaren/Kaas maak je het onze klanten voor 100% naar de zin. Samen met je collega’s stel je de klanten centraal en doe je je uiterste best om hun wensen te vervullen. Je zorgt dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn. Dat ze perfect gepresenteerd worden. En dat je weet wat elk product inhoudt. (Druk bovenaan op de blauwe link)
Previous
Next
Action
ActionAlkmaar, Oosterweezenstraat 121
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
(4-12 uur per week) Een leuke bijbaan dicht bij huis met een flexibel rooster. Hoe moeilijk kan het zijn? Bij Action houden we het graag simpel, ook als het om jouw baan gaat. Als vulploegmedewerker bij Action werk je in een leuk team en plannen we in overleg met jou je werkuren in. Vergeet vakkenvullen in de supermarkt; bij Action heb je pas echt een superbijbaan! (Druk bovenaan op de blauwe link)
A3FIX
A3FIXIk wil solliciteren!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
Ben jij flexibel ingesteld en kan je snel schakelen bij wisselende situaties? Ben jij per direct beschikbaar en wil jij graag deel uitmaken van een snelgroeiend en dynamisch leuk team? Ga dan aan de slag als logistieke medewerker bij A3Fix. Wij werken voor diverse bedrijven in Alkmaar en omstreken. Parttime & Fulltime functies.(Druk bovenaan op de blauwe link)
Par Hassard
Par HassardBezorger/ medewerker friterie
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
April 2019 opende wij onze friterie vestiging in het centrum van Alkmaar (Laat 179) en hiervoor zijn we opzoek naar enkele parttime frietbakkers! De ideale (scholieren-)bijbaan. De aardappel wordt dagelijks op locatie bereid tot verse frites en er wordt gewerkt met mooie producten, zoals huisgemaakte snacks en sauzen. Als medewerker friterie ben je het gezicht van Par Hasard, de eerste persoon die onze gasten zien en te woord staat. Je bakt de frites en snacks voor de gasten en voor de afhaal en bezorg bestellingen.
Alkmaar Citytours
Alkmaar CitytoursVerhuur/ baliemedewerke
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
Zoek jij nog leuk (vakantie)werk? Wij kunnen regelmatig enthousiaste medewerkers (m/v) Wat wordt van je gevraagd? een flexibele instelling niet te lang op vakantie in het seizoen (max 2 weken) geen andere (bij)baan die je werk bij ons zou kunnen beïnvloeden in de weekeinden minimaal 1 dag per weekend beschikbaar, van begin april tot eind oktober positieve en enthousiaste instelling leeftijdsindicatie 15 tot 18 jaar (deze leeftijdsindicatie geldt niet voor rondvaartpersoneel!) Tevens zijn wij erkend leerbedrijf (erkend door stichting Calibris) voor studierichting Zorg en Welzijn, opleiding CIOS, en hebben in die hoedanigheid ook regelmatig plaats voor stagiaires (m/v). Als je jezelf herkent in bovenstaande, neem dan even contact met ons op en vraag naar Hans, of stuur een mail (zie contactgegevens)
DekaMarkt
DekaMarktKassamedewerker
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
As kassamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren. Daar komt nog bij dat we samen kijken naar welke werktijden voor jou het beste werken, zo is het werk ook nog goed te combineren met je hobby’s! (Druk bovenaan op de blauwe link)
PostNL
PostNLPostvoorbereider
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
Als postvoorbereider werk je op een van de sorteerlocaties van PostNL. Jij hebt samen met je collega’s de verantwoordelijke taak om post te sorteren op straat en huisnummer. Daarna maak je bundels van de post en stopt die in de juiste volgorde in tassen voor onze postbezorgers. Het is belangrijk dat je geordend en precies bent, omdat jouw werk ervoor zorgt dat onze postbezorgers de post juist en op tijd kunnen bezorgen.
Bristol
Bristol Hulpkracht
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
Je bent een klantgerichte, enthousiaste collega met passie voor het werken in een winkel. Je zoekt een leuke bijbaan en bent daarvoor beschikbaar op de wekelijkse koopavond, zaterdag en/of op zondag. Soms ook op doordeweekse dagen én tijdens vakantieperiodes. Je rooster wordt in goed overleg met de filiaalleiding afgesproken. De klant staat centraal en als geen ander weet jij het ultieme Customer Delight gevoel perfect te realiseren op deze belangrijke momenten dat jij aanwezig bent. (Druk bovenaan op de blauwe link)

 

Je kan met een klein gebaar veel betekenen voor een ander,

zie onderstaande mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk geeft je een zinvolle doelstelling voor de maatschappij ten opzichten  van jezelf naar anderen. 

 

VoorElkaar
VoorElkaarAlkmaar
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Read More
Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, hulp met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje maken, of sportief bezig zijn met een maatje. Eenmalig of voor langere tijd. Er zijn in Alkmaar en omgeving veel mensen die iets voor een ander willen doen. Ook organisaties kunnen én willen je graag van dienst zijn. Op Alkmaarvoorelkaar.nl zie je in één oogopslag wie hulp vraagt en wie hulp aanbiedt. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis. Hier vind je vrijwilligersvacatures via organisaties, individuele hulpvragen én aanbod van particulieren. Kortom dé verzamelplaats van vrijwillige inzet en vraag in de gemeentes Alkmaar, Bergen en Langedijk. (Druk bovenaan op de blauwe link)
Brieven/kaartjes schrijven naar ouderen tegen eenzaamheid
Brieven/kaartjes schrijven naar ouderen tegen eenzaamheidVoorElkaar Alkmaar
Read More
Brieven/kaartjes schrijven naar ouderen tegen eenzaamheid schrijven naar ouderen tegen eenzaamheid! Kleine moeite voor jou groot gebaar voor hen! (Druk bovenaan op de blauwe link)
Chatten met nieuwelingen, wanneer iemand zich alleen voelt!
Chatten met nieuwelingen, wanneer iemand zich alleen voelt!VoorElkaar Alkmaar
Read More
Niemand hoeft zich alleen te voelen, ook niet in Corona tijd. Nieuwe contacten leggen is momenteel een stuk lastiger. Wat betekent de corona-tijd eigenlijk voor integratie van nieuwe Nederlanders? Via de Welcome app kunnen locals met nieuwkomers chatten. Gratis, eenvoudig en vooral erg gezellig. (Druk bovenaan op de blauwe link)